Coaching

Jag är genuint intresserad av människor och människors utveckling. Jag tror att det finns något unik med var och en – och jag tycker att alla har rätt att utvecklas till sitt bästa jag.

Jag får ofta höra: ”Du är alltid så glad Helena!” Glad, tänker jag, är jag glad jämt? Verkligen inte! Men om jag är glad när jag stöter ihop med dig i affären, springer på dig i korridoren eller träffar dig i ett jobbmöte så är det för att jag blir glad av att se just dig! Jag är intresserad av dig. Av hur du har det. Av vad du går igenom just nu. Jag vill lyssna. Och jag vill hjälpa. Jag bara är sån.

In min roll som coach får jag möjlighet att yrkesmässigt använda min förmåga att lyssna och hjälpa. Å som jag älskar det! 

Hur går coaching till?

Vi ses digitalt, på din arbetsplats eller annan utvald plats under 5-6 tillfällen om vardera 1- 1.5 timme. Du pratar. Jag lyssnar; på vad du säger och på vad du kanske inte säger. Du pratar. Jag läser av ditt kroppsspråk. Jag ställer frågor. Du funderar. Du tänker. Du känner. Du svarar. Du får jobba med verktyg och övningar som är individuellt anpassade. Jag hjälper dig helt enkelt att ta dig från den situations där du nu befinner dig till ditt önskeläge. 

Vad kan coaching hjälpa dig med?

  • Hitta nya strategier
  • Bryta invanda beteendemönster
  • Uppnå önskat resultat
  • Frigöra din potential
  • Öka din självinsikt
  • Skapa handlingskraft
  • Generera ökad förståelse för andra
  • Att leda dig själv

När behöver du en coach?

Kanske har du ett superkul jobb men behöver hjälp med att sätta gränser och bli bättre på att säga nej. Eller så behöver du stöd i att våga säga ja. Du behöver måhända förbättra din förmåga att prioritera. Eventuellt vill du hitta strategier för att skapa work-life-balance? Du är kanhända trött på ditt nuvarande jobb, men vet inte vad du vill göra istället.

Du kan också ta stöd av en coach när livets väg är lite gropig eller om du står inför ett vägskäl. Det kan vara så att du inte lever ditt liv så som du vill att det ska se ut. Kanske har du låst in dina drömmar i en låda, och tappat bort nyckeln.

Jag vet inte vad just du behöver stöd i. Men jag vet att:

Jag kommer lyssna på dig
Jag kommer peppa dig
Jag kommer få dig att se på saker ur nya perspektiv och jag kommer att utmana dig.

 

Och framför allt - jag kommer att tro på dig!


Välkommen att höra av dig!